vrijdag, september 26, 2014

En daar is ze eindelijk weer ;-) die 50+

50 + in de bus! Ja, nou misschien moet dat dan maar. Of achter de geraniums?
Een bloemetjes jurk, ongeverfd haar, dus maar lekker grijs laten. Ja, misschien nemen ze me dan wel serieus. Ik word er langzaam aan een beetje moedeloos van.
Uitgerangeerd (zeg ik dat goed?), want ik ben 50+!

Economische recessie voorbij? No way!

Aan het werk, een baan vinden en krijgen en dat hier in het hoge Noorden? No way!

Reacties krijgen op sollicitaties? No way!

Je moet zus en je moet zo, maar als puntje bij paaltje komt gebeurt er dus helemaal niets.


Wat moet je nu in 2014?

Je bent 53, heb een mooie CV, ok heb geen HBO, maar wel een berg werkervaring en een duizendpoot. Ik pak alles aan, geef mij niet voor 100 %, maar veel en meer, ben flexibel, ben eigenlijk nooit ziek en als ik verkouden zou zijn blijf ik echt niet thuis.
Heb geen kleine kinderen, wordt niet meer zwanger, ben energiek, fit, leer super snel en ook nog eens een auto didact. Zie er niet uit als 53, de jeugd kan mij soms niet eens bijhouden.

Wat wil een baas dan nog meer? 


Ik snap het niet meer, echt ik begrijp het doodgewoon niet.
Ik wil alles doen, zelfs schoonmaken (want dat is nog niet zo raar) Dat is in ieder geval beter dan op een Call center, want dat is iets waar ik, bij de gedachte alleen al, helemaal gek van zou worden. Maar ieder zijn vak zou ik zeggen.


Maar nu wil ik een oplossing. 

Geld heb ik niet, dus investeren in een of ander bull shit verhaal, daar doe ik niet aan mee. Goud geld verdienen noemen ze dat. Voor mij niet weg gelegd en dat hoeft ook niet. Als ik maar gewoon lekker kan eten, mijn huisje etc.. kan betalen en mijn kleine gebakje op de weg kan houden dan ben ik helemaal happy!

Elke dag probeer ik de positieve dingen eruit te halen. Ik ben creatief, knutsel en fröbel wat af de laatste tijd. Ik fotografeer en leer elke dag meer, bouw websites op de achtergrond om maar bij te blijven. Verdiep mij in de dingen die ik leuk vind. Doe veel op Social Media en help anderen daarbij.

Ik zou echt willen dat er nu iets op mijn pad komt, want dat is mijn allergrootste wens!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten